Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Hjemmelavet ketchup

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 40 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Hjemmelavet ketchup
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} kg tomater
  • 0.5 kg tomater
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk æble
  • 1 stk æble
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 1 stk løg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olie
  • 1 spsk olie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk ingefær
  • 1 spsk ingefær
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk kanelstang
  • 1 stk kanelstang
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk sennepspulver
  • 1 tsk sennepspulver
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl æbleeddike
  • 0.5 dl æbleeddike
  • {{ 0.25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl sukker
  • 0.25 - 0.5 dl sukker
  • salt og peber
  • salt og peber

Tilberedning

Skær æbler og løg i mindre tern. Svits i olie, uden at de tager farve. Skær tomaterne i mindre stykker og kom alle ingredienser i gryden. Lad ketchuppen simre under omrøring i ca 30 min. Blend den og kom på flaske eller glas og lad den blive kold. Holdbarhed i køleskab mindst 1 uge.

Kilde: Irma krydderiet 2, 2003