Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Rabarberchutney

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Rabarberchutney
  • {{ 500 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g rabarber
  • 500 g rabarber
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk rødløg
  • 4 stk rødløg
  • olie
  • olie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl sukker
  • 1 dl sukker
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvidvinseddike
  • 1 dl hvidvinseddike
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk ingefær
  • 1 spsk ingefær
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk Sambal Oelek
  • 1 - 2 tsk Sambal Oelek
  • salt
  • salt

Tilberedning

Skær løgene i ringe og svits dem i olie i en gryde. Tilsæt sukker, hvidvinseddike, ingefær, Sambal Oelek og lidt salt og lad det simre i 5 minutter. Skær rabarberne i 1 cm tykke skiver og kom dem i gryden. Lad det simre yderligere 3-4 minutter, indtil rabarberne er blevet bløde. De skal ikke koges til mos! Lad chutneyen køle helt af. Fyld på glas.
Kan opbevares i køleskab ca 5 dage.

Kilde: Irma krydderiet 2, 2003