Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Ravioloni med grillede aparges og gremolata

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
6 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Ravioloni med grillede asparges
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bdt grønne asparges
  • 1 bdt grønne asparges
  • lidt olivenolie
  • lidt olivenolie
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk ravioloni med ricotta-ost
  • 2 pk ravioloni med ricotta-ost
  • lidt smør
  • lidt smør
  • salt og peber
  • salt og peber
  • Gremolata
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl persille
  • 1 dl persille
  • skal af en økologisk citron
  • skal af en økologisk citron
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 2 fed hvidløg

Tilberedning

Knæk den trævlede nedre del af aspargesen af og smid væk. Gnid lidt olie på aspargesene og grill dem gyldne på grillen. Det tager ikke mange minutter. Kog raviolonien efter anvisning, vend med en klat smør og kom på et fad. Læg asparges på. Bland gremolata.