Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Panzanella – italiensk brødsalat

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 45 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} sk store italiensk brød
  • 3 sk store italiensk brød
  • {{ 8 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk tomater
  • 8 stk tomater
  • {{ 15 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} cm agurk
  • 15 cm agurk
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk rødløg
  • 1 stk rødløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl basilikum
  • 1 dl basilikum
  • Dressing
  • Dressing
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olivenolie
  • 4 spsk olivenolie
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk balsamico eddike
  • 2 spsk balsamico eddike
  • en anelse sukker
  • en anelse sukker
  • salt og peber
  • salt og peber

Tilberedning

Skær brød, tomater og agurk i mindre tern. Snit løg og basilikum, og bland salaten i en skål.

Rør dressingen sammen, og smag den til med sukker, salt og peber. Vend dressingen godt med salaten, og lad den trække 30 minutter, før den serveres.