Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Sommerblomkål med rucolapesto

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 15 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} blomkål
  • 1 blomkål
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} gl rucola pesto
  • 1 gl rucola pesto
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk græskarkerner
  • 3 spsk græskarkerner

Tilberedning

Kom blomkålen i en gryde med koldt vand og lidt salt. Kog op og kog kålen mør. Mærk med spidsen af en kniv efter 4 minutter.

Tag op og afdryp, læg den på et fad.

Skær i mindre stykker eller skiver og fordel gode skefulde pesto og græskarkerner herpå.