Skyl salaterne og slyng dem tørre. Skyl tomaterne, og halver dem. Riv parmesan i brede flager. Steg bacon sprød i ovnen på bagepapir på risten, eller på en pande. Pisk æggeblommerne med olien, tilsæt fintrevet parmesan og de pressede hvidløgsfed. Smag til med peber og citronsaft.
Lige inden servering: Riv salaterne groft, og kom dem i en skål. Hæld dressingen over og bland grundigt, men forsigtigt med hænderne. Anret salaten på tallerkner, kom tomater ved, top med parmesan og bacon.
Skyl salaterne og slyng dem tørre. Skyl tomaterne, og halver dem. Riv parmesan i brede flager. Steg bacon sprød i ovnen på bagepapir på risten, eller på en pande. Pisk æggeblommerne med olien, tilsæt fintrevet parmesan og de pressede hvidløgsfed. Smag til med peber og citronsaft.
Lige inden servering: Riv salaterne groft, og kom dem i en skål. Hæld dressingen over og bland grundigt, men forsigtigt med hænderne. Anret salaten på tallerkner, kom tomater ved, top med parmesan og bacon.