Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Amerikansk inspireret salat

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
8 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} hovedsalat
  • 1 hovedsalat
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} små julesalater
  • 2 små julesalater
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g blandede cocktail tomater
  • 200 g blandede cocktail tomater
  • {{ 100 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g parmesan
  • 100 g parmesan
  • {{ 16 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} skiver bacon
  • 16 skiver bacon
  • Dressing:
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} æggeblommer
  • 2 æggeblommer
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl olie
  • 2 dl olie
  • {{ 75 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g parmesan
  • 75 g parmesan
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 2 - 3 fed hvidløg
  • Friskkværnet peber
  • Friskkværnet peber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk citronsaft
  • 1 spsk citronsaft

Tilberedning

Skyl salaterne og slyng dem tørre. Skyl tomaterne, og halver dem. Riv parmesan i brede flager. Steg bacon sprød i ovnen på bagepapir på risten, eller på en pande. Pisk æggeblommerne med olien, tilsæt fintrevet parmesan og de pressede hvidløgsfed. Smag til med peber og citronsaft.

Lige inden servering: Riv salaterne groft, og kom dem i en skål. Hæld dressingen over og bland grundigt, men forsigtigt med hænderne. Anret salaten på tallerkner, kom tomater ved, top med parmesan og bacon.