Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Bagte jordskokker med brunet smør og trøffel

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g jordskokker
  • 300 g jordskokker
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk olie
  • 1 tsk olie
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk citronsaft
  • 2 tsk citronsaft
  • salt
  • salt
  • {{ 25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g smør
  • 25 g smør
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk trøffel
  • 1 stk trøffel

Tilberedning

Sæt ovnen på 225 grader. Skrub og skær grimme pletter af jordskokkerne. Kom jordskokkerne i et lille ildfast fad. Vend med olie, citronsaft og salt. Bag i ca. 25 minutter helt afhængig af størrelse.

Brun smørret i en lille gryde, men undgå at branke. Lad det stå og bundfalde.

Anret jordskokkerne med lidt smør og fint høvlet trøffel.