Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Chokoladesauce med saltflager

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 15 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl vand
  • 0.5 dl vand
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl sukker
  • 0.5 dl sukker
  • {{ 100 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g Irmas økologisk mørk chokolade 70%
  • 100 g Irmas økologisk mørk chokolade 70%
  • {{ 25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g smør
  • 25 g smør
  • Maldon Sea Salt
  • Maldon Sea Salt

Tilberedning

Kom vand og sukker i en gryde og lad det simre i 1 minut. Bræk chokoladen i mindre stykker, og smelt det i gryden. Tag den af varmen og pisk smørret i.

Anret vaniljeis og hæld saucen over. Drys nogle få saltflager over chokoladen.