Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Granatæblesalat med spicy marinade

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 10 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} granatæbler
  • 2 granatæbler
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} appelsin
  • 1 appelsin
  • Marinade:
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed finthakket hvidløg
  • 1 fed finthakket hvidløg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk limesaft
  • 2 tsk limesaft
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk friskhakket chili
  • 2 tsk friskhakket chili
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk rørsukker
  • 2 tsk rørsukker
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bundt dild eller koriander
  • 1 bundt dild eller koriander

Tilberedning

Pil granatæblerne. Skær skallen af appelsinen og skær fileter ud mellem lamellerne. Fordel appelsinen i fire serveringsskåle. Kom granatæblekerner på. Blend ingredienserne til marinaden sammen, til du har en god balance mellem syre, sødme og chili. Hæld over granatæblerne og drys med dild eller koriander.