Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Grøntkålssalat

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} håndfuld tørrede tranebær eller
  • 1 håndfuld tørrede tranebær eller
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hele frosne/friske tranabær og 1 dl sukker
  • 2 dl hele frosne/friske tranabær og 1 dl sukker
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pose Irmas pinjekerner
  • 1 pose Irmas pinjekerner
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} granatæble
  • 1 granatæble
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g snitter grønkål
  • 150 g snitter grønkål
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bakke blåbær
  • 1 bakke blåbær
  • Dressing:
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olivenolie
  • 1 spsk olivenolie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk dijonsennep
  • 1 tsk dijonsennep
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk honning
  • 1 tsk honning
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk æbleeddike
  • 1 tsk æbleeddike
  • Salt og peber
  • Salt og peber

Tilberedning

Hvis du har lyst til at prøve kræfter med friske tranebær, så skal de simre i en sukkerlage med 1 deciliter sukker og 2 deciliter vand i 10 minutter. Tørrede tranebær har langt større sødeevne, så bruger du dem, kan du spare på honning i dressingen. Rist pinjekernerne på en varm pande til de tager farve. Pil granatæblerne. Gem overskydende saft til dressingen. Rør dressingen sammen. Bland forsigtigt bær, kål og dressing og pynt med de ristede pinjekerner.