Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Grøntsagsbearnaise

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 50 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
8 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • grøntsags bearnaise
  • grøntsags bearnaise
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk gulerødder
  • 4 stk gulerødder
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk persillerødder
  • 4 stk persillerødder
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 3 stk løg
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 4 fed hvidløg
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olivenolie
  • 3 spsk olivenolie
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl grøntsagsbouillon
  • 2 dl grøntsagsbouillon
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk estragon
  • 2 spsk estragon
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl æbleeddike
  • 0.5 dl æbleeddike
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl creme fraiche 18%
  • 3 dl creme fraiche 18%

Tilberedning

Tænd ovnen på 225 grader.

Skær grøntsagerne i mindre stykker. Kom dem og de hele, pillede fed hvidløg i en bradepande. Vend med olivenolie og drys med salt og peber. Bag grøntsagerne møre i ca. 40 minutter. Afkøl.

Kom i en blender sammen med bouillon, estragon og eddike. Blend til mos. Vend mosen med cremefraiche og smag til med salt.

Hæld i en skål og dæk med film eller vælg en gryde, hvis du vil varme den op lige før servering.

Tip: Ønsker du intens hvidløgssmag, kan du rive to fed hvidløg ned i den kolde sauce.