Sådan laver du grøntsagsbearnaise. Se vores store udvalg af lækre opskrifter her og lad dig inspirere til nye smagsoplevelser.
Tilberedning
Tænd ovnen på 225 grader.
Skær grøntsagerne i mindre stykker. Kom dem og de hele, pillede fed hvidløg i en bradepande. Vend med olivenolie og drys med salt og peber. Bag grøntsagerne møre i ca. 40 minutter.
Afkøl.
Kom i en blender sammen med bouillon, estragon og eddike. Blend til mos.
Vend mosen med cremefraiche og smag til med salt.Hæld i en skål og dæk med film eller vælg en gryde, hvis du vil varme den op lige før servering.
Tip: Ønsker du intens hvidløgssmag, kan du rive to fed hvidløg ned i den kolde sauce.
Skær grøntsagerne i mindre stykker. Kom dem og de hele, pillede fed hvidløg i en bradepande. Vend med olivenolie og drys med salt og peber. Bag grøntsagerne møre i ca. 40 minutter.
Afkøl.
Kom i en blender sammen med bouillon, estragon og eddike. Blend til mos.
Vend mosen med cremefraiche og smag til med salt.Hæld i en skål og dæk med film eller vælg en gryde, hvis du vil varme den op lige før servering.
Tip: Ønsker du intens hvidløgssmag, kan du rive to fed hvidløg ned i den kolde sauce.