Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Grundopskrift på pandekager

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
8 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk store æg
  • 2 stk store æg
  • {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl mælk
  • 6 dl mælk
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvedemel
  • 3 dl hvedemel
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} knsp salt
  • 1 knsp salt
  • smør til stegning
  • smør til stegning

Tilberedning

Kom æg og 3 dl mælk i en skål og pisk sammen. Tilsæt alt mel, rør og pisk, indtil der ingen klumper er tilbage. Tilsæt salt og resten af mælken og pisk sammen. Lad dejen stå og trække i 30 minutter i køleskabet.

Smelt smør i en pande og hæld ca. 1 dl dej heri. Løft panden, så dejen fordeles over hele bunden. Steg pandekagen gylden på den ene side, vend og steg videre. Steg dine pandekager ved jævn varme. Hvis din tid er knap, kan du springe de hjemmelavede pandekager over og købe færdigstegte pandekager, både søde og naturel, i Irmas køledisk.