Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Irmas bearnaise i let udgave

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 15 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Irma bearnaise i let udgave
  • Irma bearnaise i let udgave
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 1 stk løg
  • olie
  • olie
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g persillerødder
  • 200 g persillerødder
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvidvin
  • 1 dl hvidvin
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk Irmas grøntsagsfond
  • 1 tsk Irmas grøntsagsfond
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} gl Irmas bearnaisesauce
  • 1 gl Irmas bearnaisesauce

Tilberedning

Hak løget, og svits let i olie. Skær persillerødder i tern og svits let med løget. Ingen af delene skal blive brunede. Kom vin på, og lad den nærmest dampe væk i 4-5 minutter.

Kom 2 dl vand i gryden, og lad tern af persillerod simre bløde i 7-8 minutter. Sluk for varmen, og blend grøntsager og sky sammen til en puré.

Vend bearnaisesaucen heri, og bland godt sammen. Varm saucen igennem, og servér til den gode bøf.