Søde kartofler med hasselnødder og sennepsvinaigrette
Søde kartofler med hasselnødder og sennepsvinaigrette
PT0MLet
Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}
Let
Tilberedning
Sæt ovnen på varmluft 200 grader.Læg et stykke bagepapir på en bradepande. Skræl kartofler og skær lige over. Hvis andefedtet er koldt og fast, smelt lige hurtigt i en skål i ovnen. Pensl kartoflerne med fedtet og krydr med salt og peber. Bag mør eog gyldne. Kig efter 25 minutter.Kom hasselnødder i en form og rist i ovnen i 6-8 minutter til de er gyldne. Hæld ud på et viskestykke og gnid skallerne fra. Hak groft.Rør vinaigrette sammen. Server de nybagte kartofler med vinaigrette og hasselnødder samt lidt hakket persille.
Sæt ovnen på varmluft 200 grader.Læg et stykke bagepapir på en bradepande. Skræl kartofler og skær lige over. Hvis andefedtet er koldt og fast, smelt lige hurtigt i en skål i ovnen. Pensl kartoflerne med fedtet og krydr med salt og peber. Bag mør eog gyldne. Kig efter 25 minutter.Kom hasselnødder i en form og rist i ovnen i 6-8 minutter til de er gyldne. Hæld ud på et viskestykke og gnid skallerne fra. Hak groft.Rør vinaigrette sammen. Server de nybagte kartofler med vinaigrette og hasselnødder samt lidt hakket persille.