Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kartoffelsalat af bagte kartofler

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
8 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} kg kartofler
  • 2 kg kartofler
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk chili krydderolie
  • 3 spsk chili krydderolie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk rød chili
  • 1 stk rød chili
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk lime
  • 1 stk lime
  • salt
  • salt

Tilberedning

Vask kartoflerne og bag dem i bradepanden ved 250 grader i 40 minutter. 

Tag ud og lad dem blive kolde. Bland olien med chilli, limesaft og salt. Halvér eller skær kartoflerne i skiver og fordel på et fad. Hæld olien over og vend rundt.

Kilde: Krydderiet 2, 2007