Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kimchi på pastinak

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 10 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pastinak
  • 1 pastinak
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl soja
  • 1 dl soja
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl moscovado sukker eller brun farin
  • 1 dl moscovado sukker eller brun farin
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl risvinseddike
  • 1 dl risvinseddike

Tilberedning

Skær pastinakken i tynde skiver og kom i en glasskål. Kom soja, sukker og eddike i en lille gryde og kog op. Hæld den varme lage over pastinakken. Lad det stå køligt i minimum 21 dage. Brug kimchi som tilbehør eller snack.