Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Løgragout med parmesan

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 15 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk skalotteløg
  • 4 stk skalotteløg
  • olie
  • olie
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl piskefløde
  • 1.5 dl piskefløde
  • {{ 50 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g parmesanost
  • 50 g parmesanost

Tilberedning

Skær løgene i både, og svits dem i olie i en gryde. Kom fløde over, og lad løgene simre møre. Riv osten ned i gryden og lad den smelte i cremen. Smag til med salt og peber og juster evt. konsistensen med vand.