Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Middagsgrød a la risotto

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 2 stk løg
  • {{ 25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g smør
  • 25 g smør
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvidvin
  • 2 dl hvidvin
  • {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl grød nr. 4
  • 6 dl grød nr. 4
  • vand
  • vand
  • {{ 75 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g parmesanost
  • 75 g parmesanost
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} bk rucola salat
  • 1 bk rucola salat

Tilberedning

Hak løgene og svits dem let i smør. Hæld vin over løgene og lad koge i 3-4 minutter. Kom grødblanding og vand i gryden og vend rundt. Krydr med lidt salt. Lad simre under låg i 5 minutter. Tag væk fra varmen og lad trække under låg i 15 minutter. Rør nu reven parmesanost ned i grøden. Spæd eventuelt med vand for mere blød konsistens, imens du gennemvarmer grøden. Smag til med salt og peber og server med et drys rucolasalat.