Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Nem pasta med rosenkål og chorizopølse

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk chorizopølser
  • 1 pk chorizopølser
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olivenolie
  • 3 spsk olivenolie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk lime
  • 1 stk lime
  • {{ 500 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g rosenkål
  • 500 g rosenkål
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk ravioli
  • 2 pk ravioli
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk persille
  • 2 spsk persille

Tilberedning

Sæt en gryde med pastavand over.

Kom pølser og olie på en kold pande og steg pølserne langsomt. De skal være helt gennemstegte.

Smag skyen til med limesaft. Pil eventuelle grimme blade fra rosenkålene og skær en anelse af bunden fra. Kom kålene i en gryde med vand og salt, kog op. Lad kålene simre møre, men ikke bløde. Begynd at mærke med en spids kniv efter 4-5 minutter.

Kog ravioli efter anvisning på emballagen.

Server rosenkålene til pasta og pølser med sky fra panden dryppet over det hele. Pynt med hakket persille.