Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Ovnbagte grøntsager

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk porrer
  • 2 stk porrer
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk hvidløg
  • 1 stk hvidløg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk gulerødder
  • 2 stk gulerødder
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk persillerødder
  • 2 stk persillerødder
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk skalotteløg
  • 2 stk skalotteløg
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvidvin
  • 4 dl hvidvin
  • olivenolie
  • olivenolie
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber

Tilberedning

Skær grøntsagerne i grove stykker. Grøntsagerne lægges i et ildfast fad. Tilsæt hvidvin og olivenolie. Krydr med salt og peber.

Sæt fadet i en varm ovn, 225 grader i 25 - 30 minutter. Vend grøntsagerne undervejs.