Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Quinoasalat med spidskål og avocado

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 50 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 150 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g sort quinoa
  • 150 g sort quinoa
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk spidskål
  • 0.5 stk spidskål
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk avocado
  • 2 stk avocado
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl ristede mandler
  • 1 dl ristede mandler
  • Vinaigrette:
  • Vinaigrette:
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olivenolie
  • 4 spsk olivenolie
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk æble eddike
  • 2 spsk æble eddike
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk honning
  • 1 spsk honning
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk sennep
  • 1 spsk sennep
  • salt og peber
  • salt og peber

Tilberedning

Kog quinoaen i letsaltet vand efter anvisningen. Lad den køle af. Skær spidskål i fine strimler og avocado i tern. Bland med den kogte quinoa. Ryst alle ingredienserne til vinaigretten sammen, fx i et syltetøjsglas. Vend med salaten. Anret med mandler.

Opskrift udviklet af Cofoco.