Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Ragout af bønner med kartofler og chili

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ds chili beans
  • 1 ds chili beans
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk tomater skåret i kvarte
  • 2 stk tomater skåret i kvarte
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk bagekartofler
  • 2 stk bagekartofler
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk fed hvidløg
  • 2 stk fed hvidløg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk løg
  • 1 stk løg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk friske grene rosmarin
  • 2 stk friske grene rosmarin
  • olivenolie
  • olivenolie
  • havsalt
  • havsalt
  • peber
  • peber

Tilberedning

Skær kartoflerne i tern og sauter dem i lidt olivenolie. Tilsæt løg, tomater og hvidløg. Når alt er gyldent tilsættes bønner og rosmarin.

Vend det hele godt sammen og tilsæt 1 kop vand. Lad det simre 10 minutter. Smag til med salt og peber.

Tag rosmarinen fra og server retten rygende varm.