Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Sprød grønkål med miso ærtedip

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 50 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 300 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g frisk grønkål
  • 300 g frisk grønkål
  • Olivenolie
  • Olivenolie
  • Salt
  • Salt
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk miso glaze
  • 2 spsk miso glaze
  • {{ 125 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ml kogt vand
  • 125 ml kogt vand
  • {{ 700 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g frosne ærter
  • 700 g frosne ærter
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g creme fraiche 18 %
  • 250 g creme fraiche 18 %
  • Havsalt
  • Havsalt
  • Friskkværnet peber
  • Friskkværnet peber

Tilberedning

Sæt ovnen på 65 grader. Skyl kålen og rib de største stængler af. Gnid bladene med olivenolie og havsalt. Fordel på bradepande og bag/tør dem til de er sprøde. 30-40 minutter, afhængig af størrelse. Rør miso glaze ud i kogende vand. Blend ærter og miso til fin konsistens. Tilsæt creme fraiche og smag til med salt og peber.