Lavet af økologisk GOTS certificeret bomuld og produceret med omtanke for miljøet
Thise-mælk er for enhver smag
Din pant går selvfølgelig ubeskåret til bedre Mødrehjælpen
Irmas Hverdag er en serie af dagligvarer til faste lave priser. Hovedparten er økologiske.
Håndplukket vine og dyrebare dråber
{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle
{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle
Sprød grønkål med miso ærtedip
Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}
Let
Sæt ovnen på 65 grader. Skyl kålen og rib de største stængler af.
Gnid bladene med olivenolie og havsalt. Fordel på bradepande og bag/tør dem til de er sprøde. 30-40 minutter, afhængig af størrelse.
Rør miso glaze ud i kogende vand. Blend ærter og miso til fin konsistens. Tilsæt creme fraiche og smag til med salt og peber.