Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Svitset savojkål med æble og karryolie

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 30 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 0.25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk savojkål
  • 0.25 stk savojkål
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk æble
  • 1 stk æble
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk karry
  • 1 tsk karry
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk mandler
  • 4 spsk mandler
  • havsalt
  • havsalt

Tilberedning

Snit savojkålen i strimler og svits dem 1 minut i olie på en pande. Kom op på et fad og drys med salt.

Hak æblet og svits det i olie med karry og mandler. Tilsæt ½ dl vand og lad det simre 1 minut under omrøring.

Hæld æble og karry over savojkålen og server.