Se opskriften på syltet fennikel i ristet hvidløgsolie. Vi har samlet et stort udvalg af lette og lækre madopskrifter. Se dem alle her.
Tilberedning
Skær fenniklen i tynde både. Kom i en gryde sammen med lidt salt, hvidvin og 2-3 dl vand. Lad simre 3-4 minutter. Sluk, og lad fenniklen afkøle i lagen.
Pil hvidløg, og skær i mindre stykker. Rist hvidløg i olie på en pande ved svag varme. Lad dem blive gyldne og fine. Kom hvidløgene på et stykke køkkenrulle.
Kom nu afdryppet fennikel i sylteglas. Kom hvidløg og rosépeber heri. Hæld olien over. Fennikel skal være dækket af olie, ellers bliver den hurtig fordærvet.
Lad glasset stå i køleskab i mindst 4-5 dage, før du bruger af den.
Skær fenniklen i tynde både. Kom i en gryde sammen med lidt salt, hvidvin og 2-3 dl vand. Lad simre 3-4 minutter. Sluk, og lad fenniklen afkøle i lagen.
Pil hvidløg, og skær i mindre stykker. Rist hvidløg i olie på en pande ved svag varme. Lad dem blive gyldne og fine. Kom hvidløgene på et stykke køkkenrulle.
Kom nu afdryppet fennikel i sylteglas. Kom hvidløg og rosépeber heri. Hæld olien over. Fennikel skal være dækket af olie, ellers bliver den hurtig fordærvet.
Lad glasset stå i køleskab i mindst 4-5 dage, før du bruger af den.