Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Syltet fennikel i ristet hvidløgsolie

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
0 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Syltet fennikel i ristet hvidløgsolie
  • Syltet fennikel i ristet hvidløgsolie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk fennikel
  • 1 stk fennikel
  • salt
  • salt
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvidvin
  • 2 dl hvidvin
  • vand
  • vand
  • {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 6 fed hvidløg
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl jomfruolivenolie
  • 3 dl jomfruolivenolie
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk Rosépeber
  • 2 tsk Rosépeber

Tilberedning

Skær fenniklen i tynde både. Kom i en gryde sammen med lidt salt, hvidvin og 2-3 dl vand. Lad simre 3-4 minutter. Sluk, og lad fenniklen afkøle i lagen.

Pil hvidløg, og skær i mindre stykker. Rist hvidløg i olie på en pande ved svag varme. Lad dem blive gyldne og fine. Kom hvidløgene på et stykke køkkenrulle.

Kom nu afdryppet fennikel i sylteglas. Kom hvidløg og rosépeber heri. Hæld olien over. Fennikel skal være dækket af olie, ellers bliver den hurtig fordærvet.

Lad glasset stå i køleskab i mindst 4-5 dage, før du bruger af den.