Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Tomat chili dip

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 15 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ds kikærter
  • 2 ds kikærter
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tb Mutti tomatkoncentrat
  • 1 tb Mutti tomatkoncentrat
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl olie
  • 2 dl olie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl vand
  • 1 dl vand
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk Sambal Oelek
  • 1 spsk Sambal Oelek
  • salt
  • salt

Tilberedning

Afdryp og skyl kikærterne i koldt vand. Afdryp igen. Kom kikærterne i en skål og mos dem groft. Rør tomatkoncentrat, olie, vand og sambal oelek i ved håndkraft eller brug en stavblender. Smag til med salt og evt. lidt mere sambal oelek.

 

TIP: Masser af friskhakket basilikum smager godt i.

Kilde: Krydderiet 1, 2007