Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Tomatpesto

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t 15 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
8 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Tomatpesto
  • Tomatpesto
  • {{ 100 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g soltørrede tomater
  • 100 g soltørrede tomater
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk blommetomater
  • 3 stk blommetomater
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk chili
  • 0.5 stk chili
  • {{ 75 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g solsikkekerner
  • 75 g solsikkekerner
  • {{ 50 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g parmesanost
  • 50 g parmesanost
  • {{ 1.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl olie
  • 1.5 - 2 dl olie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} lille håndfuld oregano
  • 1 lille håndfuld oregano

Tilberedning

Kom de soltørrede tomater i en skål med masser af koldt vand. Lad dem udbløde i 1 time. Hæld vandet fra, og skyl tomaterne. Saltet skal nemlig væk fra tomaterne. Rist solsikkekernerne på en tør pande. Kom tomater i blenderen sammen med de øvrige ingredienser. Start med den lille mængde olie. Blend til grov pesto. Tilføj evt. resten af olien.