Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Appelsinkarrydressing

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} appelsin
  • 1 appelsin
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk mayonnaise
  • 2 spsk mayonnaise
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl vindruekerneolie
  • 1 dl vindruekerneolie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk æblecidereddike
  • 1 spsk æblecidereddike
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk karry
  • 0.5 tsk karry
  • {{ 0.25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk rød chili
  • 0.25 stk rød chili
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk agavesirup
  • 1 tsk agavesirup
  • eller honning
  • eller honning
  • salt og peber
  • salt og peber

Tilberedning

Vi lader appelsinens frugtkød indgå i dressingen. Lækkert rustikt og ekstra fibre. Smagen passer godt til salater med bacon og kylling eller varmrøget laks og avocado.

Skræl appelsinen og fjern så meget af den hvide hinde som muligt. Kom i en blender sammen med olie, mayonnaise, eddike, karry, snittet chili uden kerner og agavesirup. Blend, indtil appelsinen er helt findelt. Smag til med salt og peber. Holder sig godt i køleskabet i 3-4 dage. Pisk den let igennem, lige før du serverer den.

TIP: Rør dressingen med lige dele cremefraiche 38%, og du har herlig smørelse at smøre på brødet til sandwich.