Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Asiatisk inspireret salat med grillet laks

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 40 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 375 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g laks
  • 375 g laks
  • Salatblade
  • Salatblade
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fennikel
  • 1 fennikel
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl edamame bønner
  • 2 - 3 dl edamame bønner
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} rødløg
  • 1 rødløg
  • Dressing
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl sød chilisauce
  • 1 dl sød chilisauce
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk soja sauce
  • 2 spsk soja sauce
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} lime
  • 0.5 lime
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk sesamfrø
  • 1 spsk sesamfrø
  • Tilbehør
  • Mynte
  • Mynte
  • Basilikum
  • Basilikum

Tilberedning

Skær fennikel i tynde strimler og kom den i isvand, så den “krøller op”, lad den trække i isvandet, mens du gør de resterende ting klar. Grill laksen på alle sider. 2-3 minutter på hver side.

Vask og slyng salaten. Kom edamame bønnerne i en sigte og hæld kogende vand over. “smut” edamame bønnerne, så du ikke får skallen med. Skær løget i tynde skiver.

Rør sød chilisauce, soja, sesamfrø og saften fra 0,5 lime sammen til dressing.

Anret nu salaten. På en bund af salat, sprød fennikel og løg, brækker du laksen i mindre stykker. Kom edamame bønnerne på toppen og til sidst, pynt af med mynte og basilikum. Lige før servering kommer du en smule dressing over.