Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Blomkålssuppe

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 25 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stort løg
  • 1 stort løg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} fed hvidløg
  • 2 fed hvidløg
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} blomkål
  • 0.5 blomkål
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} store persiellerødder fra Søris
  • 2 store persiellerødder fra Søris
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk. kokosolie
  • 2 spsk. kokosolie
  • {{ 0.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} l grøntsagsbouillon uden gluten og gær
  • 0.5 l grøntsagsbouillon uden gluten og gær
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl kokosmælk
  • 2 dl kokosmælk
  • {{ 25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl kogte kikærter
  • 25 dl kogte kikærter
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk. Tamari
  • 2 spsk. Tamari

Tilberedning

Skær løget i små stykker. Pil og knus hvidløget. Del blomkål i buketter, skræl og skær persillerødder i små stykker. Varm kokosolien i en gryde, og svits løg og hvidløg, til løgene er blanke. Tilsæt blomkål og persillerødder og vend det godt sammen med løgblandingen. Tilsæt bouillon, og lad det simre, til grøntsagerne er møre, i 10-15 minutter. Skyl og dræn kikærterne. Tilsæt kokosmælk og kikærter. Smag til med Tamari og blend, til suppen har en jævn cremet konsistens.