Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Catalonsk pintxos (tapas)

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Manchego og ansjos
  • {{ 8 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} sk flutes
  • 8 sk flutes
  • {{ 8 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk grillet peberfrugt
  • 8 stk grillet peberfrugt
  • {{ 8 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} sk manchego
  • 8 sk manchego
  • {{ 8 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ansjosfileter
  • 8 ansjosfileter
  • {{ 8 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} træpinde
  • 8 træpinde
  • Tortilla med chorizo
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} løg
  • 1 løg
  • olie
  • olie
  • {{ 3 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} æg
  • 3 æg
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 8 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} chorizo cocktailpølser
  • 8 chorizo cocktailpølser
  • mayonnaise
  • mayonnaise
  • kommen
  • kommen
  • persille
  • persille

Tilberedning

Manchego og ansjos
Sæt sammen med pind og server.

Tortilla med chorizo
Skær løg i skiver og svits på en lille pande. Pisk æg sammen og krydr med salt og peber. Hæld over og lad stivne. Kom på en tallerken og lad afkøle, imens pølserne steger. Afkøl. Skær tortilla i små stykker og læg på brød sammen med en lille klat mayonnaise og en pølse. Læg sammen og krydr med knust kommen og persille.