Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Culottesteg med urter og bagte tomater

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 2 t sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk culottesteg
  • 1 stk culottesteg
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 500 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g blommetomater
  • 500 g blommetomater
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olivenolie
  • 1 spsk olivenolie
  • salt og sukker
  • salt og sukker
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk frisknippet timian
  • 1 spsk frisknippet timian
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} kg aspargeskartofler
  • 1 kg aspargeskartofler
  • smør
  • smør
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk friskhakket persille
  • 2 spsk friskhakket persille
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk friskhakket basilikum
  • 2 spsk friskhakket basilikum
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olivenolie
  • 1 spsk olivenolie
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk hvid balsamicoeddike
  • 1 tsk hvid balsamicoeddike

Tilberedning

Sæt ovnen på 225 grader. Rids fedtlaget på kødet og drys med salt og peber. Læg kødet i en smurt ildfast form. Stik et stegetermometer i kødet og brun det i 20 minutter. Hæld 1 dl vand i bunden af formen. Skru ned til 175 grader og steg videre, indtil centrumtemperaturen viser 62 grader (medium). Kig efter 25 minutter. Når du sætter
kødet i ovnen, skal tomaterne også ind. Skær tomaterne lige over og læg dem med den skårne side opad i en ildfast form. Dryp olivenolie over og krydr med salt og sukker. Drys timian over og sæt ind i ovnen. Bag
tomaterne møre og godt gyldne. Først i 20 minutter ved 225 grader og så 10-20 minutter ved 175 grader. Kog kartoflerne med skræl til de er møre. Pil dem og svits i smør på en pande, indtil de er gyldne. Bland urter med olie og eddike. Server kødet i skiver med sky fra panden til kartofler, tomater
og urter.