Hvis du leder efter den bedste opskrift på dansk hakkebøf, så behøver du ikke at lede længere. Her finder du en lækker opskrift, du ikke vil gå glip af.
Tilberedning
Tilsæt krydderiblandingen til det hakkede oksekød og form kødet i hånden til otte små bøffer.
Bøfferne steges på en varm pande med smør ca. 2-3 minutter på hver side.
Krydres med salt og peber, sættes i et fad og bages færdig i ovnen ved 160 grader i ca. 10 minutter. Skal den være rød, så skal du bare reducere tiden.
Lad hakkebøfferme hvile i et par minutter inden de sættes på bordet.
Tilsæt krydderiblandingen til det hakkede oksekød og form kødet i hånden til otte små bøffer.
Bøfferne steges på en varm pande med smør ca. 2-3 minutter på hver side.
Krydres med salt og peber, sættes i et fad og bages færdig i ovnen ved 160 grader i ca. 10 minutter. Skal den være rød, så skal du bare reducere tiden.
Lad hakkebøfferme hvile i et par minutter inden de sættes på bordet.