Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Dansk hakkebøf i pebercrust, chunky løg og rødkål med grape og mandler

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t 15 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Chunky løg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} rødløg
  • 2 rødløg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} løg
  • 2 løg
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk hyldeblomstsaft
  • 4 spsk hyldeblomstsaft
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk æbleeddike
  • 2 spsk æbleeddike
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olie
  • 4 spsk olie
  • salt og peber
  • salt og peber
  • dild
  • dild
  • Bøf
  • {{ 600 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g hakket oksekød
  • 600 g hakket oksekød
  • salt og peber
  • salt og peber
  • røde peberkorn
  • røde peberkorn
  • lakridspulver
  • lakridspulver
  • Olie eller smør til stegning
  • Olie eller smør til stegning
  • Rødkål med grape
  • {{ 0.25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} rødkål
  • 0.25 rødkål
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} grape
  • 1 grape
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl æbleeddike
  • 1 dl æbleeddike
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk honning
  • 2 spsk honning
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk olivenolie
  • 1 spsk olivenolie
  • {{ 60 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g ristede mandler
  • 60 g ristede mandler
  • {{ 75 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g feta
  • 75 g feta
  • frisk mynte
  • frisk mynte

Tilberedning

Pil og skær løg i tynde både. Kom i en skål. Bland hyldeblomst, honning, eddike og olie med salt og peber, og hæld det over de fintsnittede løg. Lad det stå og trække i 15 minutter.

Form 4 bøffer a 150 gram stykket og hak forsigtigt på kryds og tværs med en kniv. Bøfferne rulles på kanten i lakrids og rosépeber. Varm en slip-let pande op, tilsæt smør/olie og kom bøfferne på. Steg dem 4­-5 minutter på hver side, afhængig af hvor røde de skal være.

Skær kålen i helt tynde strimler. Skræl og skær grape i både. Bland kål med grape og mandler. Kom eddike, olie og honning over. Vend rundt. Kom smuldret fetaost og mynte i. Server med den nystegte bøf og top med løg.