Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Dansk krebinet med grønt og persille

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 400 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g hakket svinekød
  • 400 g hakket svinekød
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvedemel
  • 1 dl hvedemel
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} æg
  • 1 æg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl rasp
  • 1 dl rasp
  • vindruekerneolie og smør til stegning
  • vindruekerneolie og smør til stegning
  • Grønt
  • Grønt
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g gulerødder
  • 250 g gulerødder
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl grøntsagsbouillon
  • 4 dl grøntsagsbouillon
  • {{ 25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g smør
  • 25 g smør
  • {{ 25 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g hvedemel
  • 25 g hvedemel
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g grønne asparges
  • 250 g grønne asparges
  • {{ 100 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g fine ærter
  • 100 g fine ærter
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl persille
  • 1 dl persille
  • salt og peber
  • salt og peber
  • Tilbehør
  • Tilbehør
  • kartofler
  • kartofler

Tilberedning

Bland hakket svinekød med salt og peber. Form 4 ovale bøffer. Kom salt og friskkværnet peber i melet og vend krebinetterne i melet, derefter i sammenpisket æg og til sidst i raspen.

Varm lidt vindruekerneolie og smør op på en pande. Steg krebinetterne ved medium varme i ca. 4-5 min på hver side.

Skær gulerødder i runde skiver. Kom bouillon i en gryde og kog gulerødderne i 1 min, bland derefter det bløde smør og mel sammen til en bolle. Smørbollen røres ud i gulerodsbouillonen og koger i 2 min. Tilsæt asparges skåret i skiver på skrå sammen med ærter og smag til med salt og peber.

Inden servering vendes hakket persille i grøntsagerne. Serveres med varm krebinet og kogte kartofler.