Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Hvid chokoladekage med bær og melon

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
8 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 100 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g smør
  • 100 g smør
  • {{ 100 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g hvid chokolade
  • 100 g hvid chokolade
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} æg
  • 2 æg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl sukker
  • 2 dl sukker
  • {{ 2.5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvedemel
  • 2.5 dl hvedemel
  • Topping:
  • Små kugler af melon, gerne forskellige slags
  • Små kugler af melon, gerne forskellige slags
  • brombær
  • brombær
  • blåbær
  • blåbær
  • mynteblade
  • mynteblade
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} økologisk lime
  • 1 økologisk lime
  • Flormelis
  • Flormelis

Tilberedning

Sæt ovnen på 200 grader. Smelt smørret i en gryde. Skær chokoladen i mindre stykker og kom i smørret. Tag af komfuret og lad chokoladen smelte i smørret. Rør smør og chokolade sammen. Kom æg og sukker i en skål og pisk sammen indtil luftigt og fint. Kom melet i. Rør rundt. Vend til sidst det
smeltede smør og chokoladen i. Smør og drys en 24 cm stor springform med mel og kom dejen i. Bag kagen nederst i ovnen i 15 minutter. Tag ud og afkøl helt. Stil koldt. Drys kagen med flormelis og dekorer med melon og bær.