Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Nudler med hakket oksekød og rød karrysauce

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 15 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 500 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g Irmas hverdag hakket oksekød
  • 500 g Irmas hverdag hakket oksekød
  • Olie til stegning
  • Olie til stegning
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk Irmas udvalgte rød karrysauce
  • 1 stk Irmas udvalgte rød karrysauce
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk lime
  • 1 stk lime
  • salt og peber
  • salt og peber
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk romanescokål eller broccoli
  • 1 stk romanescokål eller broccoli
  • {{ 250 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g nudler
  • 250 g nudler
  • Irmas hverdag basilikum
  • Irmas hverdag basilikum

Tilberedning

Svits kødet i olie på en pande. Når kødet er gyldent og gennemstegt, hælder du saucen på og vender rundt. Lad saucen blive varm. Smag til med saft fra lime, salt og peber. Del kålen i buketter og kom i en gryde med koldt vand og lidt salt. Kog op og kog kålen mør. Mærk efter 4 minutter. Kog nudler i letsaltet vand efter anvisning på emballagen. Server nudler med kød i karrysauce, kål og et godt drys basilikumblade.