Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Ristet blomkålssuppe og lidt råkost

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 45 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Suppe:
  • Suppe:
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} blomkål
  • 1 blomkål
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} kartofler
  • 2 kartofler
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} løg
  • 1 løg
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} hvidløgsfed
  • 2 hvidløgsfed
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl creme fraiche 38%
  • 1 dl creme fraiche 38%
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} l vand
  • 1 l vand
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk grøntsags- eller hønsebouillon
  • 1 stk grøntsags- eller hønsebouillon
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk hvid trøffelolie
  • 2 tsk hvid trøffelolie
  • salt og peber
  • salt og peber
  • Råkost:
  • Råkost:
  • {{ 6 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl hvidkål
  • 6 dl hvidkål
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} æble
  • 1 æble
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} grape
  • 1 grape

Tilberedning

Skær alle grøntsager i mindre stykker. Svits først den ene halvdel og så den anden halvdel i olie på en stegepande, indtil de får lidt gylden farve.

Kom grøntsagerne op i en gryde. Kom cremefraiche, vand og bouillonterning heri. Lad suppen simre i 10 minutter. Blend suppen cremet, og smag til med salt og peber.

Kom kålen i en skål, og hak æblet fint. Vend med saft fra grapen, og krydr med peber. Server til suppen i en skål ved siden af. Eller top suppen med råkosten. Dryp lidt trøffelolie over ved servering.