Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Temari sushi

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 45 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Sushi ris:
  • {{ 320 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g sushi ris
  • 320 g sushi ris
  • {{ 5 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} dl vand
  • 5 dl vand
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk. riseddike
  • 4 spsk. riseddike
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} spsk. sukker
  • 2 spsk. sukker
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk. salt
  • 1 tsk. salt
  • Topping fx:
  • en lille håndfuld seamore "seaweed bacon"
  • en lille håndfuld seamore "seaweed bacon"
  • Irmas ørredrogn
  • Irmas ørredrogn
  • Frossen optøet tun
  • Frossen optøet tun
  • Avocado
  • Avocado
  • Radiser
  • Radiser
  • Gulerod
  • Gulerod
  • Agurk
  • Agurk

Tilberedning

Kom ris og vand i en gryde og kog i 15 minutter. Lad risen trække under låg i 5 min. Bland risvineddike, sukker og salt og rør i den kogte ris. Lad risen stå og afkøle lidt, imens du snitter og forbereder toppingen. Når du laver temari sushi, skal du
bruge husholdningsfilm. Læg et stykke, cirka 25 centimeter langt, i din ene hånd. Læg toppingen herpå, derefter en klat ris. Luk filmen godt omkring risen og vrid filmen rundt, så risen formes til en bold. Pak ud og pynt.