Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Frisk mælk

Mælken fra sortbrogede køer er bedst til sød-, let- og skummetmælk, mens jerseymælk er uovertruffen til surmælksprodukter

Frisk mælk i Irma

Naturens egen variation giver forskellige forudsætninger i mejeriproduktionen. Ved at sortere mælken efter kvægrace, har vi allerede taget højde for et bedre slutresultat. For mælken fra det traditionelle sort- og rødbrogede malkekvæg egner sig fortrinligt til de traditionelle mælketyper, mens det forholder sig anderledes med jerseymælken. Så må køerne på marken finde sig i lidt forskelsbehandling.

Jerseymælk har et utroligt højt proteinindhold og er derfor det ideelle udgangspunkt for produktion af syrnede produkter som yoghurt og creme fraiche. Samtidig betyder jerseymælkens kraftige smag, at man kan producere flere magre mælkevarianter, der stadig har den fulde mælkesmag.

Jerseymælken har simpelthen andre grundlæggende kvaliteter end mælken fra det sortbrogede kvæg.

Lidt forenklet sagt, smager Irma Jersey Minimælk som almindelig letmælk, mens Irma Jersey Letmælk i smagen kan sammenlignes med sødmælk. Et godt eksempel på, at man sagtens kan tilgodese smagen og samtidig skrue ned for fedtet, hvis man tænker anderledes og ikke bare gør, som man altid har gjort.

Denne nytænkning inden for mejeribrug har Irma kun været i stand til at præsentere for forbrugeren takket være det tætte samarbejde med Thise Mejeri.

På Thise Mejeri har de bevaret evnen til at at præsentere innovative produkter meget hurtigt, og de har samtidig størrelsen til at sikre leveringerne til alle Irmas butikker.

irmapigen

Mælk er ikke det eneste mejeriprodukt

Mejeri

Økologisk ost

Økologisk ost er lavet efter samme principper som almindelig ost. Forskellen ligger i mælken, der anvendes i produktionen.

VORES ØKOLOGISKE OSTE
Mejeri

Mejeriprodukter i verdensklasse

I 2002 drømte et ægtepar på Lolland om at lave nogle af verdens bedste oste. i dag finder du resultatet i din Irma.

Læs mere her
Mejeri

Irmahønen og ægget

Irma har snart udfaset de sidste buræg af sine egne varer. Det er i tråd med en lang tradition for æg af høj kvalitet.

ÆG AF HØJ KVALITET
Mejeri

Dueholm - det er dog høns

Hvad kom først? Hønen eller ægget?

Tag med på tur til Jylland