Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Rømme

Et lille stykke af Norge, fra Thise til dig

Rømme, nordens creme fraiche

I 90'erne elskede vores kunder creme fraichen, i 00'erne ramte skyr-epidemien det ganske land, og nu er vi klar til at introducere det seneste nye; Rømmen. En bid af Norge, når det er bedst!

I mange generationer har nordmændene spist rømme, der bedst kan beskrives som en fusion mellem creme fraiche og fløde. Rømmen rummer flødens runde smag og creme fraichens fløjlsbløde konsistens.  

 

Altså, et perfekt miks af det bedste fra nordens køkken. 

Økologisk rømme med 18 % fedt

Irmas økologisk rømme med 18% fedt stammer fra en norsk opskrift og kan anvendes på samme måde som creme fraice.

Rømme er mild og med en tydelig smag af fløde. Ved omrøring bliver rømme blød og cremet, men har alligevel en fast konsistens, som bliver på skeen.

Brug Rømme i sandwiches med krydderurter eller som tilbehør til tærte, kage og vafler. Smager også dejligt som dip til grøntsagsstave eller smeltet i den bagte kartoffel.

Økologisk rømme med 35 % fedt

Irmas økologisk rømme med 35% fedt stammer fra en norsk opskrift og kan anvendes på samme måde som creme fraice.

Rømme er mild og med en tydelig smag af fløde. Ved omrøring bliver rømme blød og cremet, men har alligevel en fast konsistens, som bliver på skeen.

Brug Rømme i sandwiches med krydderurter eller som tilbehør til tærte, kage og vafler. Også lækkert i den i bagte kartoffel eller f.eks. i Chili Con Carne, fordi Rømme 35% fedt ikke skiller i varme retter.

irmapigen

Prøv Rømme i disse opskrifter

Opskrift

Kikærter og linser med gulerødder og babyspinat

Opskrift

Bagte kartofler med rejesalat og rogn

Opskrift

Let ristede kammuslinger og limecreme på grønkålsbund

Opskrift

Fuldkornswraps med spicy svinekød