Vi elsker det søde punktum efter en god middag. Skønt det kan være næsten terapeutisk at lave desserter til aftenens gæster, er der ingen skam i, at ty til den nemme løsning i ny og næ – især ikke, når Wooden Spoon har rørt i fløden med den helt store dessertske.
I dessertmenuen gemmer sig to panna cotta’er – og ja, man skal da næsten smage en af hver. Den første er smagt til med salt karamel, som går perfekt i spænd med friske bær og syltet frugt. Den økologiske dessert er naturligvis uden tilsætningsstoffer og konseveringsmidler.
Den næste panna cotta er velsignet med mørk økologisk chokolade fra Valrhona, og brydes med frugtig appelsin. Nyd den enten alene eller med f.eks. brændte figner eller syltede pærer. Også denne panna cotta er uden tilsætningsstoffer og konserveringsmidler. Dessertglæde i sin reneste form. Voila!
I anledning af Irmas 131 års fødselsdag har vi på bedste vis dækket kagebordet.
Vi glemmer den aldrig: Barndommens lykkefølelse, som boblede op, når stakken med pandekager blev sat på bordet.
Økologisk chokolade er lavet af økologiske kakaobønner. Indholdet af kakao i chokolade er det, der afgør, hvor kraftigt den smager, og hvor mørk den er.
Kan du høre knækket?