Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Flad som en pandekage

Tynd og sprød lykkefølelse

Barndommens lykkefølelse

Vi glemmer den aldrig: Barndommens lykkefølelse, som boblede op, når stakken med pandekager blev sat på bordet. I dag laver vi også madpandekager. Vi lader os inspirere af franskmændenes gratinerede crêpes og kinesernes klassiske små pandekager med and.

Pandekagedag

Pandekagedagen er en gammel, kristen tradition. I gamle dage skulle de kristne nemlig faste i 40 dage op til påsken. I den periode måtte man hverken spise søde sager, æg, hvidt mel eller mælk. Derfor skulle disse råvarer spises op - og så lavede man pandekager i lange baner.

Pandekagedagen falder altid tirsdagen efter fastelavnssøndag og bliver også kaldt "Hvide Tirsdag," fordi de fleste af de "forbudte" råvarer netop er hvide. 

irmapigen

Pandekager til eftermiddagshygge

Opskrift

Grundopskrift på pandekager

Opskrift

Pandekager med hindbær-fløde-guf og sprød havre

Opskrift

Pandekager med Irmas nøddecreme og hasselnødder

Opskrift

Pandekagelagkage

Irmas økologisk gårdmælk

Irma har i en årrække fået sin gårdmælk fra Nicolaj Nicolajsen, der er syvende generation på gården Gyrup i Thy.

Det er en fantastisk smagfuld og naturlig mælk, så vi er naturligvis ikke overraskede over, at den netop har vundet Børsens fødevarepris.

Irmas økologisk Goldblume fuldskornshvedemel

Økologisk korn af den gamle Goldblume-sort.

I Aurions mølle males kornet på stenkværne, hvilket bevarer kornets næringsstoffer bedst muligt. De gamle kornsorter giver et mindre udbytte, men de har et højere næringsindhold end moderne kornsorter.

irmapigen

Pandekager til aftensmaden

Opskrift

Gratinerede pandekager

Opskrift

Majspandekager med grøn topping

Opskrift

Pandekager a la Kina

Opskrift

Pandekager med svampestuvning