Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Kødbyens is

En passion for håndlavede, italienske is

En is bliver til

At lave den perfekte is tager tid og det kræver kundskaber. Det ved de to fyre bag Kødbyens is, Mikael Danvad Kristensen og Karsten Christoffersen, alt om. 

I 2016 åbnede de Kødbyens Is i hjertet af Vesterbro ved, nå ja, Kødbyen. Undervejs har de to gutter været forbi Italien, for lære den velsmagende kunstart fra bunden af, hos en af landets største "is-mestre". 

I Italien lærte de at lave italiensk is, der indeholde mere mælk end fløde og som dermed er mere let end den almindelige flødeis, vi kender herhjemme fra. 

 

Nem dessert fra Kødbyens Is

Leder du efter en nem lille dessert, du kan byde dine gæster på som det søde punktum efter en dejlig middag, er Kødbyens Iskager et godt bud.

Iskagerne sælges i æsker med fire i. Der er otte smagsvarianter fordelt på fire æsker med to smage i hver. Vælg fx en æske med iskagen ”hasselnød, lys chokolade og krokant” kombineret med iskagen ”kaffe og mørk chokolade” eller æsken med ”peanutbutter, mørk chokolade og peanuts” kombineret med ”lakrids/citron, hvid chokolade og lakridspulver”. Der er også en æske til veganere.

Historien bag Kødbyens is