Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Irmas marcipanbrød

Den fineste marcipan af valenciamandler

Man er vel en lille sukkergris

Det skal ikke være en skam at have en sød tand. Tværtimod. En sød tand kalder på nydelse! Og i Irma tager vi vores søde ting seriøst. Derfor er kun det bedste godt nok. 

Irmas marcipanbrød

Skal den lille sukkertrang stilles? Så kan du med ro i sindet gribe ud efter Irmas marcipanbrød. Den har nemlig vundet som testvinder i Søndagsavisen test af marcipanbrød i marts 2018. 

"God marcipan og god chokolade - og virkelig meget af den. Chokoladen er tyk, og det gør, at helheden er sød og bitter. Chokoladen er tæt på at fylde for meget". Sådan lød dommerpanelets pæne dom over Irmas marcipanbrød. 

irmapigen

Irma og testvinderne

BEDST I TEST
Testvindere

Irmas økologiske akaciehonning

Irmas økologiske akaciehonning er blød, smagfuld og forførende. Og testvinder!

Læs mere om honningen her
BEDST I TEST
Testvindere

Irmas økologiske Kalamata Oliven

De store, kødfulde og kraftigt smagende kalamata oliven er populære i det danske køkken.

Læs mere om testen >
BEDST I TEST
Testvindere

Thise vaniljeskyr, 0,2 %

Smager dejligt og har en god balance!

Læs om vaniljeskyren her
BEDST I TEST
Testvindere

Irmas økologiske jersey minimælk

Irmas økologiske jersey minimælk er den bedste på markedet!

Læs hvorfor her!