Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Irmas Udvalgte

Hver måned udvælger en medarbejder fra Irmas butikker sine favoritprodukter fra Irmas hylder

Irmas Udvalgte

Vi har alle sammen vores små favoritter, som vi synes, kan noget helt specielt - og vi elsker at lytte til, hvad vores kunder kan li’ og ikke kan li’, uanset om dialogen foregår i butikken eller på de sociale medier.

Men hvad kan Irmas ansatte egentlig selv li’? Hver måned udvælger en medarbejder fra Irmas butikker sine favoritprodukter fra Irmas hylder. Det kalder vi for Irmas udvalgte.

 

Verbenia fra Brobergsgade

Mød Verbenia fra vores lille butik på Brobergsgade på Christianshavn. Selvom Irma Brobergsgade er den mindste butik i Irma, er den elsket af beboerne i området, som i høj grad har indflydelse på de varer, de ønsker at finde i butikken. Verbenia kom til Danmark fra Brasilien for 18 år siden, da hun mødte en dansk mand, som hun i dag er gift og har to børn med. Verbenia bor selv på Christianshavn, og har været ansat i butikken i 11 år. Derfor kender hun stort set alle kunder, der handler i den lille hyggelige Irma-butik. Vi har spurgt Verbenia, hvilke varer fra butikkens hylder, hun allerbedst kan li'.


Irmas økologisk hvid chokolade

Jeg er ikke så meget til slik, så når det kommer til søde sager, er Irmas hvide chokolade min favorit.

Irmas brun kaffe

I Brasilien er vi vant til en lidt stærkere kaffe. Derfor drikker jeg Irmas brune kaffe. Den er lidt kraftigere end den blå, som de fleste elsker.
Irmas økologiske danske æg

Jeg starter næsten hver morgen med kaffe og røræg. Til det, er det kun Irmas økologiske æg, der kan bruges.
Christian fra Vesterbro Torv

Her er 30-årige Christian, som er daglig leder af Irmas butik på Vesterbro Torv. Når han ikke er på arbejde, er han vild med at gå i teatret. Hvilke varer fra Irmas hylder er mon hans personlige favoritter før og efter et teaterbesøg? Find svaret på billederne nedenfor.Dulong og Pascal Combeau

Cremant er en perfekt starter inden en god teaterforestilling. Cognacen skænkes så, når man kommer hjem. Det er en god begynder-cognac, som er tilpas rund og mild.


Irmas håndlavede flødeboller

Jeg måtte bare vælge Irmas flødeboller. Det er en ikonisk vare i Irma, som jeg aldrig stopper med at holde af.Jack fra Industriens Hus

Her er Jack, som til daglig arbejder i Irma i Industriens Hus ved Rådspladsen. Han er en travl og populær mand i anledning af Copenhagen Pride, hvor han deltager i op til flere arrangementer hver eneste dag. Han har også for nylig været med i programmet ZULUs store dragdyst, hvor han nåede til finalen. Vi har mødt ham i Irma i Industriens Hus, hvor han arbejder, og bedt ham udvælge to af sine favoritvarer på Irmas hylder. Se her hvilke varer han har valgt. Vi er stolte af dig, Jack!

 

 

Fransk hindbærtærte fra Irma

Jeg har aldrig gæster, uden at der kommer dessert på bordet. Og fordi jeg elsker hindbær, er denne tærte fra Irma virkelig en af mine favoritter.

 

 

 

 

Chips med Chedder & Chipotle fra Irma

Alle Irmas chips er for lækre. Men disse er magiske. De er nemlig for stærke eller for milde. Når jeg først tager en, kan jeg ikke stoppe.

 

 

 

Amy fra Irma Sluseholmen

Mød Amy fra Irma Sluseholmen. Hun er 19 år og kommer fra Aalborg, men flyttede til København sidste sommer, efter hun blev færdig på gymnasiet. Hun slog sig ned i Sluseholmen, og så var det jo oplagt at gå ned i den lokale Irma for at søge job, så hun kunne tjene penge i sit sabbatår. Ikke længe gik der, før et blåt hjerte begyndte at vokse i hende, og nu er hun blevet Junior Aspirant, og har ikke planer om at stoppe lige foreløbig. Vi har spurgt hende, hvilke to varer fra Irmas hylder, hun holder allermest af.Koldskål fra Irma

Selvom jeg kan spise koldskål hele året, er sommeren først helt på plads, når jeg får koldskål med kammerjunkere og danske jordbær til aftensmad.Pålægsalater fra Irma

Når ikke butikksens deli-mand laver lækker frokost til mig, spiser jeg altid Irmas pålægsalater på rugbrød. Det er en sikker vinder.Manon fra Irma Codanhus

Manon er assistance i Irma Codanhus på Gammel Kongevej. Hun er 20 år og født og opvokset tæt på butikken. Derfor kendte hun allerede butikkens hylde opdeling og mange af varerne, inden hun blev ansat. Det gør, at hun er dygtig til at rådgive butikkens kunder i at vælge det helt rigtige at putte i kurven. Vi har bedt hende vælge to af sine favoritter fra Irma – se dem her.

Tonic fra Fentimans

Hellere en god tonic med en dårlig gin end en god gin med en dårlig tonic. Disse tonic fra Fentimans fås med mange sjove smage til en ret fin pris.Irmas fristende skum mix

Irmas skum mix er en undervurderet vare på slikhylden, som flere burde vælge til om fredagen. Når man åbner posen, dufter de i hele rummet.Charlotte, Irmas Kædedirektør

Vi har været med Irmas nye Kædedirektør en tur i hendes lokale Irma på Jægersborg Allé for at finde ud af, hvilke to Irma-varer hun allerbedst kan li'.
Koriander fra Infarm

Infarm er et genialt koncept, som vi er stolte af at have i Irma. Koriander er min favorit. Den kan vække liv i selv de kedeligste salater.Paté med tranebær fra Irma

Irmas paté med tranebær er efter min mening en vare, som er en smule overset i Irma. Under corona hvor jeg oftest har spist frokost hjemme, har den tit fundet vej til mine rugbrødsmadder. Og så kan den skylles ned med alt fra mælk til rødvin.

Josefine fra Irma Axelborg

Hvilke Irma-varer ville Josefine fra Irma Axelborg tage med sig, hvis hun skulle ud på en øde ø? Josefine arbejder til daglig i Irma i Axelborg lige ved Palads biografen. Hun har været ansat i Irma i syv år, siden hun var 15 og læser nu til lærer ved siden af. Se Josefines favoritter fra Irmas hylder nedenfor.Hot saucer fra Vera Mexicana

Jeg er en kæmpe hot sauce elsker og bruger dem til alt. De her, fra Vera Mexicana kan sende dig på en mental rejse til Mexico med få dråber. Min favorit er Oaxacan med røget chipotle smag.


Økologisk græsmælk fra Thise

Græsmælken fra Thise er måske den bedste kaffemælk, der findes. Den har en helt særlig fedme og lækkerhed - både hvis den steames eller hældes direkte i koppen.


Mathias fra Strandboulevarden

Mød Mathias som er én af Irmas sommelierer, som vi har givet den opgave at udvælge to af sine favoritter fra Irmas hylder. Mathias har været i Irma i lidt over 7 år og er ved at uddanne sig til sommelier på fjerde niveau. I 2019 var han i Umbrien i Italien, hvor han arbejdede for en lillebitte vinproducent, som lavede naturvin af høj kvalitet. Derudover unverviser han også på Irmas kasseskole og arbejder ved siden af på en vinbar. Se Mathias udvalgte nedenfor.

Valtellina Superiore Sassella

Denne vin er fra Valtellina-dalen i Lombardiet i Norditalien. Druen er, ligesom Barolo en Nebbiolo, men kaldes Chiavennasca i Lombardiet. Det er en let, lys, æterisk rødvin, der minder om Pinot Noir fra Bourgogne på farven, syren og frugten, men har et lille ekstra tannin-kick, sm er kendetegnet for Nebbiolo.


Di Martino D&G, Rummo & Irmas pasta

Jeg elsker pasta i alverdens afskygninger. I Irma har vi et ret vildt udvalg. Blandt andet Di Martino pastaen, som er lavet i samarbejde med Dolce & Gabbana. Min favorit er dog dem fra Rummo i Benevento i Italien.

Julie fra Øster Farimagsgade

I januar har Julie fra den nyåbnede Irma på Øster Farimagsgade udvalgt sine to Irma-favoritter.
Rosa Irma kaffe

"Irmas rosa kaffe passer lige til min smag. Den er mild og afrundet, og så er indpakningen måske den flotteste, der findes."

Tulipaner fra Irma

"Tulipaner kan virkelig redde den kedelige grå vibe, der er i januar og få foråret til at føles lidt tættere på. Og denne farve matcher jo også kaffen."

Camilla fra Irma Waterfront

I december er turen kommet til Camilla fra Irma i Waterfront, som har udvalgt sine to Irma-favoritter.

Irmas marmelade og æbleskiver

"Jeg var nødt til at vælge disse to produkter som et par. De er hinandens bedste makkere. Irmas æbleskiver med Irmas marmelade af Morten Heiberg."

2001 Burmester Colheita portvin

"Jeg elsker portvin. Specielt i juletiden - og især til risalamanden. Burmester Colheita årgangsportvinene er altid dem, jeg går efter."
Jonathan fra Irma Mozartsvej

I november er turen kommet til Jonathan fra Irma på Mozartsvej, som har udvalgt sine to Irma-favoritter.

Irmas cremet bearnaise

"Jeg har for længst erkendt, at jeg ikke selv kan lave en bearnaise, der er helt så god som Irmas egen. Saucen er den perfekte kompagnon til et godt stykke kød, når jeg skal forkæle mig selv."
Irmas mørk brownie

"Jeg elsker chokolade! Og Irmas Mørk Brownie er min klare favorit. Den er lavet på gode råvarer, og så har den en fyldig og intens smag. Den er altid på bordet, når jeg skal have gæster på besøg."
Michelle fra Irma Nordre Fasanvej

I november er turen kommet til Michelle fra Irma på Nordre Fasanvej, som har udvalgt sine to Irma-favoritter.Macarn økologisk sodavand

"Hjemme hos os sætter vi altid denne økologiske sodavand på bordet i weekenden. Den ligger selvfølgelig ikke nederst i madpyramiden, men den er lavet på rigtig frugtsaft- og sukker og smager ligeså autentisk som bærrene på flasken."
Irmas hverdag økologisk nøddecreme

"Jeg starter hver morgen med Irmas nøddecreme på brød fra Reinh van Hauen. Det er både en fast rutine og en guilty pleasure på samme tid."
Flemming fra Irma Godthåbsvej

I oktober er turen kommet til Flemming fra Irma på Godthåbsvej, som har udvalgt sine to Irma-favoritter.

Thise Vesterhavsost

"Alt hvad Thise rør ved, synes jeg, bliver en succes. Specielt deres Vesterhavsost er min favorit. Den har verdensklasse-niveau."


Bonterra vine

"Disse økologiske og biodynamiske vine fra Bonterra i det nordlige Californien er fremragende. Og druernes klimavenlige dyrkningsbetingelser, sætter et tydeligt kvalitetspræg."

Sabine fra Irma Godthåbsvej

I september turen kommet til Sabine fra Irma på Godthåbsvej, som har udvalgt sine to Irma-favoritter.

Irmas økologiske kaffekapsler

"Kaffens blide og runde smag er min favorit om morgenen."Irmas økologiske San Marzano tomater

"Den perfekte danske tomat, når den er i sæson."

Helene fra Irma Dragør

I august turen kommet til Helene fra Irma i Dragør, som har udvalgt sine to Irma-favoritter.

Irmas økologiske flødeis

"Jeg synes, denne is er dejlig og cremet. Og så passer den perfekt til det danske sommervejr. Og det allerbedste er, at den er Irmas egen, og fås i så mange varianter. Den bliver jeg aldrig træt af."

Pærer fra Fejø

"Pærerne fra Fejø har den friskeste smag. Og så er det dejligt, at de er danske, da jeg altid prøver at spise frugt og grønt, som er i sæson herhjemme."


Andre har også læst

Nyt på hylderne

Nye varer på hylderne i Irma

Find ud af her hvilke nyheder der lander på hylderne i din lokale Irma

Se alle nyhederne
Økologi

Økologi i Irma

Økologi er ikke bare økologi. Hvis en vare ikke lever op til vores krav om smag og kvalitet, leder vi videre, indtil vi har fundet den berømte nål i høstakken.

Læs mere
Leverandører

Irmas leverandører

Her kan du se og læse mere om alle de fanatiske leverandører, som hjælper os med at få lækre varer ud til dig

Læs mere
Tilbudsaviser

Ugens tilbudsavis

Se de bedste tilbud fra Irma i ugens tilbudsavis

Dyk ned i alle tilbuddene