Den smagfulde og møre udskæring
I Frankrig kender du måske onglet, i USA er du måske stødt på Hanger Steak, men her i Danmark er udskæringen, som vi kalder nyretap, endnu ikke helt kendt. Hvilket er en skam!
Boeuf Onglet er yderst velsmagende og delikat, og har trods sit danske navn, intet med nyrerne at gøre. Du finder den hos oksen mellem mørbraden og nyrerne.
Boeuf Onglet, eller nyretapper, blev i gamle dage kaldt slagterens hemmelige udskæring. Rygtet vil lade os vide, at slagterne nemlig gemte denne herlige udskæring til sig selv. Men nu går den ikke længere. Vi vil nemlig gerne udbrede kendskabet til nyretapper, og derfor kan du nu finde udskæringen i din lokale Irma med slagter.
Hvordan vil du tilberede din Boeuf Onglet? Du kan bruge udskæringen som du vil bruge en flanksteak eller en god bøf.
Og hvis vejret tillader det, så er det da oplagt, at få startet grillen op, og få smidt en Boeuf Onglet på.
Velbekomme!