Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Slagter Frederiksberg

Find dit kød i din lokale slagter på Frederiksberg

I Irma på Frederiksberg finder du et bredt udvalg af mørt og saftigt kød hos vores slagtere. I afdelingen tilbyder vi blandt andet fjerkræ og oksekød i højeste kvalitet. Vores slagtere har alle høj faglighed og er altid behjælpelige med inspiration og gode råd til at sikre, at din næste ret bliver en succes.

Hos Irma udvælger vi vores leverandører og råvarer med stor omhu, hvor både kvalitet og dyrevelfærd er i fokus.

 

Dyrevelfærd med hjertet i fokus

Hos Irmas slagtere sigter vi efter at være Danmarks bedste detailhandel indenfor dyrevelfærd. Det kommer til udtryk i vores valg af kød fra økologisk landbrug, frilandskyllinger og vores samarbejde med blandt andet Dyrenes Beskyttelse.

Vi sikrer gennem nøje udvælgelse af vores leverandører, at dyrene har fået en ordentlig behandling og det er vi sikre på, at du også kan smage på vores møre og saftige kød. I Irma har vi indført Dyrevelfærdshjertet, der er en mærkningsordning, som gør det nemmere for dig finde de produkter, hvor producenten har gjort en ekstra indsats for dyrevelfærden.

Hvis du søger inspiration eller kødprodukter i høj kvalitet, så besøg din lokale slagter på Frederiksberg og bliv klar til din næste middag!

 

Butikker med slagter på Frederiksberg

Irma Platan
Vesterbrogade 162
1800 Frederiksberg C
Tlf.: 33317273
Åbningstider

 

Irma Peter Bangsvej
Peter Bangs Vej 61
2000 Frederiksberg
Tlf.: 38864439
Åbningstider