Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Slagter København

Friske kødprodukter i din lokale slagter i København

Er du på udkig efter kødprodukter af høj kvalitet til gode priser? Så skal du besøge din lokale Irma slagter i bl.a. København. Vores slagtere har høj faglighed og altid klar til at hjælpe med både inspiration og opskrifter til din næste kulinariske madoplevelse.

I køledisken hos din lokale Irma slagter finder du bl.a. kvalitetsudskæringer fra fjerkræ, svin og okse. Vi sætter en ære i, at vores kødprodukter er friskt, lækkert og af højeste kvalitet. I afdelingen finder du også spændende pålægsprodukter og tapas!

 

Kvalitetsudskæringer med fokus på dyrevelfærd

Hos Irmas slagtere udvælger vi vores leverandører med største omhu, og det gør vi for bl.a. at kunne tilbyde friske kødprodukter af højeste kvalitet. Hos Irma tror vi på, at dyrevelfærd betaler sig og det er også et af vores store mærkesager.

Med mærkningsordningen ”dyrevelfærdshjertet” går vi forrest! Med dyrevelfærdshjertet kan du hurtigt og nemt finde de produkter, hvor producenten har gjort en ekstra indsats for dyrevelfærden. Du er også altid velkommen til at spørger din lokale Irma slagtermester, hvis du skulle have spørgsmål til kødprodukterne.

Hvis du søger inspiration, vejledning eller gode råd til din næste madoplevelse, så besøg din lokale Irma slagter i København.

 

Butikker med slagter i København

Irma Nørreport
Nørre Voldgade 76
1358 København K
Tlf.: 33151094
Åbningstider

 

Irma Frederiksborggade
Frederiksborggade 34 - 36
1360 København K
Tlf.: 33322495
Åbningstider