Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Slagter Lyngby

Kvalitets kødprodukter hos din lokale slagter i Lyngby

Hvis du står og mangler friske kvalitetsudskæringer i højeste kvalitet, så burde du besøge din lokale slagter i Irma Lyngby. Vores slagtere har alle høj faglighed og en stor passion for deres fag. Du kan også finde inspiration eller få tips med til din næste middag fra din lokale Irma slagter.

Køledisken er altid fyldt med kvalitetsudskæringer fra okse, svin og fjerkræ. Hvis det ikke er nok, så kan du også altid finde skønne pålægsprodukter og tapas til den hurtige sult eller din næste frokost. Produkterne er alle i høj kvalitet og nøje udvalgte!

 

Dyrevelfærd og kvalitetsudskæringer i fokus

Hos Irmas slagtere udvælges leverandører med stor omhu, og det sker bl.a. for at sikre friske råvarer og kødprodukter af højeste kvalitet. Vi tror på at dyrevelfærd og omtanke betaler sig, og derfor er det også et af vores store mærkesager.

Vi har valgt at gå forrest i kampen for bedre dyrevelfærd! Derfor, så anvender vi også mærkningsordningen ”dyrevelfærdshjertet” i Irma, som gør det nemt og hurtigt at finde de produkter, hvor producenten har gjort en ekstra indsats for netop dyrevelfærden.

Så hvis du søger vejledning eller inspiration til din næste madoplevelse, så besøg din lokale slagter i Irma Lyngby.

 

Butikker med slagter i Lyngby

Irma Lyngby Hovedgade
Lyngby Hovedgade 21
2800 Kongens Lyngby
Tlf.: 45887317
Åbningstider